Header image  
 

Click here!

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 Olet täällä: Tietoa meistä
 
Tietoa meistä

 

 • Mikä on Linguhouse.com?
 • Freelancer
 • EU
 • Käyttöehdot ja yksityisyydensuoja

LinguHouse.com avasi ilmaiset online-palvelunsa tammikuun lopussa vuonna 2008.

LinguHouse Tiimi päivittää ja kehittää sivustoa edelleen jatkuvasti monin eri tavoin ja uutta materiaalia julkaistaan päivittäin. Lähiaikoina tehtävän mittavan kehittämis- ja testaustyön tukemiseksi toivomme kaikilta sivuston vierailijoilta palautetta, ideoita ja ehdotuksia!

Ole hyvä ja anna palautetta LinguHousen palveluista. Kiitos!

 

 

Anna hyvän kiertää - Tue LinguHousen ilmaispalveluja!

LinguHousen palvelut ovat ilmaisia ja kaikkien internet-käyttäjien hyödynnettävissä. Jos käytät palvelujamme ja vieläpä pidät niistä - anna hyvän kiertää! Olisimme iloisia, jos voit harkita antavasi hieman myönteistä palautetta ja aikaasi:

 • Voit kertoa tuttavillesi ja muille netin käyttäjille LinguHousesta! Erilaisissa foorumeissa, keskustelupalstoilla, muissa blogeissa, sosiaalisissa verkostoissa, virtuaaliyhteisöissä... Voit helposti lisätä sivustomme kirjanmerkkeihisi (Bookmarks) vasemmalla näkyvän '+BOOKMARK'-nappulan avulla (Del.icio.us / Digg / MySpace / Facebook / Reddit / Google...) - arvostamme jokaista saamaamme 'ääntä'! Liity LinguHouse-faneihin Facebookissa! Sanan levittäminen on ehdottomasti yksi parhaimmista tavoista tukea tätä projektiamme!

  Facebook fanDigg LinguHouse!
 • Voit aina auttaa muita LinguHousen käyttäjiä Chat Roomissa tai antaa oman panoksesi Study Roomin opintomateriaalin kehittämisessä. Voit myös ylläpitää omaa blogiasi LinguHouse Blog Roomissa, jotta muutkin voivat oppia Sinulta!
 • Voit halutessasi kääntää joitakin niitä eri palvelujemme esittelytekstejä, joita ei vielä ole käännetty Sinun kielellesi.
 • Jos Sinulla on oma nettisivusto, voit lisätä teksti- tai logolinkkimme sivuillesi, jotta myös Sinun oma vierailijakuntasi löytäisi LinguHousen hyödylliset, ilmaiset palvelut!
 • Ryhdy LinguHouse Freelanceriksi! Lue lisää 'Tietoa meistä' / 'Freelancer'.

Toiveenamme on, että LinguHouse kasvaa ja kehittyy edelleen yhä useampia käyttäjiä hyödyttäväksi ilmaispalveluksi! Kiitämme panoksestasi!

 

 

Ryhdy LinguHouse Freelanceriksi!

Vapaus ja itsenäisyys!
Freelancerina Sinulla on täysi vapaus päättää, mitä aineistoa haluat tuottaa ja millä tavalla! Aineisto voi liittyä esimerkiksi kielenopetukseen tai matkakohteiden esittelyyn ja se voi olla missä tahansa muodossa (kirjoitus, valokuvia, video, äänitallenne, harjoitustehtävä, tietotekninen sovellus...). Freelancerimme ovat tavallisia naisia ja miehiä, jotka ovat innostuneita kielistä, kulttuureista ja/tai matkustamisesta. Freelancereillamme on sekä tietoa että intohimoa omaa aihealuettaan kohtaan! Kysyntää on monenlaisesta materiaalista eri aihealueilta, joten tarjoa rohkeasti!

Voit vapaasti itse päättää, missä ja milloin työskentelet! Freelancerina voit jakaa tietoa Sinua kiinnostavasta aiheesta ja samalla saat arvokasta kokemusta työskentelystä internet-maailmassa. Halutessasi voit tehdä töitä vaikka kotonasi ja ehkäpä aloittaa aivan uuden uran. Mikäpä olisi mieluisampaa kuin tehdä juuri sitä työtä, mitä haluat, niin usein ja juuri sillä tavalla kuin Sinä itse haluat! Freelancerina Sinulla tulee ainakin olemaan takuuvarmasti hauskaa!

Lähetä vain valmis aineisto LinguHouselle, joka huolehtii sen jälkeen aineiston visuaalisesta ja teknisestä muokkauksesta, siirtämisestä LinguHouse-sivustolle, mainoshankinnasta, tuottoseurannasta ja -raportoinnista sekä maksutilityksistä. Me ponnistelemme Sinun puolestasi, jotta sivustosi saa näkyvyyttä ja työsi ansaitsemansa huomion!

Oikeus palkkioon!
Ostaessaan tuottamasi aineiston LinguHouse maksaa Sinulle palkkiona puolet (50%) Sinun freelancer-sivustosi ansaitsemista tuotoista kahden vuoden ajan! Sinulle maksettavan palkkion suuruuteen voit itse parhaiten vaikuttaa tuottamalla mahdollisimman laadukasta aineistoa. Sinä tai lähipiirisi ette saa vilpillisesti vaikuttaa Freelancer-Sivustosi mainostuottoihin miltään osin. Palkkiot maksetaan kolmen kuukauden välein vuosineljänneksittäin.

Ota meihin pian yhteyttä ja kerro, mitä materiaalia haluaisit tarjota sivustollemme tai pyydä meiltä luettelo niistä aihe-alueista, joista on tällä hetkellä suurin tarve ja jotka eivät vielä ole työstettävänä muilla freelancer-kumppaneillamme! Mitä nopeammin toimit, sitä nopeammin saat oman aineistosi näkyville!

Tervetuloa kasvavaan Freelancer-joukkoomme!

 

 

LinguHouse juhlistaa Euroopan kulttuurienvälisen vuoropuhelun teemavuotta!

Euroopan Unionin teemavuoden tarkoituksena on edistää kulttuurienvälistä vuoropuhelua, tuoda esiin sen hyödyllisyyttä päivittäisessä elämässä sekä korostaa kulttuurien laajan kirjon mukanaan tuomaa rikkautta. Teemavuonna pyritään kehittämään parhaita toimintamalleja kulttuurienvälisen vuoropuhelun lisäämiseksi varsinkin lasten ja nuorten keskuudessa.

Viestintätaidot ovat tärkeitä, tai ainakin niiden pitäisi olla merkityksellisiä meille kaikille - riippumatta asuinpaikastamme, ammatistamme tai sosiaalisesta asemastamme: kaikkein tärkeintä on tulla hyvin toimeen keskenämme. Vaikka elekieltä voikin käyttää monissa tapauksissa ja joskus jopa varsin menestyksekkäästi, meidän kommunikointikykymme ja kielitaitomme ovat olennaisen tärkeitä. Hyvä kielitaito merkitsee paljon.

Monet meistä haluaisivat osata ainakin joitakin vieraita kieliä. Kyse ei ole vain siitä, että turistit haluavat tilata pari olutta meksikolaisessa baarissa ja he haluaisivat puhua pari sanaa espanjaa. Kyse ei ole myöskään pelkästään siitä, että nuorukainen haluaisi hieman flirttailla ulkomaisen naisen kanssa tämän eksoottisella kielellä. Kyse ei ole myöskään vain siitä, että maahanmuuttajat haluavat osata muutamia arkipäivän sanontoja paikallisella kielellä tullakseen toimeen ja hankkiakseen elantonsa uudessa kotimaassaan. Kyse ei ole pelkästään siitä, että meidän kaikkien täytyy opiskella muutamia vieraita kieliä läpäistäksemme lukion ylioppilaskirjoitukset. Kyse on paljon enemmästä kuin vain siitä, että meistä on usein hauskaa opettaa ulkomaalaisille kavereillemme muutamia sanoja omalla kielellämme - ainakin muutamia pahempia ilmaisuja...

Useimmat meistä pitävät ystäviensä kanssa rupattelusta ja useimmat meistä ovat kiinnostuneita muista kulttuureista. Eri kansat ja kulttuurit ovat tekemisissä keskenään - nyt enemmän ja tiiviimmin kuin koskaan aiemmin. Mutta kulttuurienvälinen kanssakäyminen ja vuoropuhelu lisääntyy entisestään lähivuosina - silloin, kun me olemme taas vähän vanhempia ja meidän lapsemme ainakin jonkin verran viisaampia kuin me koskaan olimme. Onneksi niin.

Mutta entä mikä on sinun henkilökohtainen tavoitteesi tänä vuonna? Haluaisitko osallistua kulttuurienväliseen vuoropuheluun?

 

Nauti kielitaitosi kehittämisestä ja eri kulttuureihin tutustumisesta LinguHousessa!

Koko LinguHouse Tiimimme toivottaa sinut tervetulleeksi ja haluaa tehdä kulttuurienvälisen vuoropuhelun sinulle helpoksi! Käypä tutustumassa esimerkiksi LinguHousen Study Roomiin, Chat Roomiin, Blog Roomiin, Travel Roomiin...

Kuten vielä hyvin muistamme Euroopan Unionin teeman kaikkien tasavertaisuudesta ja yhtäläisistä oikeuksista, LinguHouse Tiimi voi ylpeänä ja vilpittömästi todeta: LinguHouse on täysin ILMAINEN palvelu kaikille internet-käyttäjille kotona, työpaikoilla, kouluissa, kirjastoissa,... missä tahansa ja milloin tahansa! Aina ILMAISEKSI!

 

Voit lukea EU:n teemavuodesta myös englanniksi: You can also read about the 'European Year of Intercultural Dialogue' in English.

If you’d like more information about The European Year of Intercultural Dialogue, you can visit the official sites in each country:

FINLAND / Ministry of Education and Finnish National Gallery: Finland’s national strategy for the European Year of Intercultural Dialogue

 

 

LinguHousen palvelujen yleiset käyttöehdot:
LinguHousen palvelujen käyttäminen ei edellytä rekisteröitymistä, mutta Blog Roomissa ja Chat Roomissa rekisteröityminen tuo Sinulle paljon etuja ja lisäominaisuuksia käyttöösi! Rekisteröityessäsi haluamaasi palveluun sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. LinguHouse pidättää oikeudet muokata näitä käyttöehtoja ilman erillistä ilmoitusta.


Henkilötietolain (523/99) mukainen rekisteriseloste:

LinguHouse on kaikille käyttäjilleen täysin ilmainen palvelu. Voidaksemme tarjota ilmaista palvelua, esitämme Google- ja muita mainoksia sivustollamme kulujemme kattamiseksi. Käytämme kolmansien osapuolten mainospalveluja, jotka vastaavat sivustollamme näkyvistä mainoksista. Nämä ulkopuoliset mainostarjoajat saattavat hyödyntää vierailijoidemme internet-käyttäytymiseen pohjautuvaa tietoa (ei kuitenkaan vierailijoiden nimiä, osoitteita, sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita), jotta ne voisivat kohdistaa esittämänsä mainokset vierailijan kiinnostuksenkohteiden mukaan. Jos haluat lisätietoa tästä käytännöstä ja siitä, miten voisit estää näitä ulkopuolisia yhtiöitä käyttämästä tietojaan, klikkaa tästä. Esimerkiksi Google on edellä mainitunkaltainen ulkopuolinen mainostarjoaja, joka huolehtii LinguHousen sivustolla näkyvistä mainoksista. Googlen DART-evästimen (cookie) avulla Google voi esittää mainoksia, jotka liittyvät vierailijoidemme aikaisempaan internet-käyttäytymiseen ja kiinnostuksenkohteisiin. Käyttäjät voivat estää DART-evästimien käytön Googlen sivustolla esitettyä ohjeistusta noudattamalla (lisätietoja: klikkaa tästä).

Rekisteriasioista vastaa Lingu House Oy. Käyttäjätietorekisterejä pidetään LinguHouse Blog Roomiin ja LinguHouse Chat Roomiin rekisteröityneistä käyttäjistä. Käyttäjän rekisteröityessä Blog Roomiin ja/tai Chat Roomiin hänen antamansa tiedot tallentuvat LinguHousen ylläpitämään tietokantaan. Käyttäjä voi tarkistaa ja päivittää omat tietonsa aina halutessaan. Rekisteröityneet käyttäjät ovat luovuttaneet tietonsa itse omalla suostumuksellaan.

Henkilötietoja ei julkisteta eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

 

Travel Roomin linkkilisäyksen säännöt:
Kaikki käyttäjien ehdottamat ulkoiset linkit tarkistetaan ennen niiden lisäystä sivustolle. Kaikessa toiminnassamme korostamme laatua, lainmukaisuutta ja hyviä tapoja. Jätämme hyväksymättä asiattomat linkkiehdotukset ja poistamme linkkejä tarvittaessa. LinguHouse ei ole vastuussa linkkiluetteloihin lisättyjen ulkopuolisten sivustojen sisällöstä. Otathan meihin yhteyttä, mikäli koet joidenkin linkkien olevan asiattomia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hotel Search by HotelsCombined