Header image  
 

Click here!

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 Olet täällä: BLOG ROOM
 
BLOG ROOM

 

LinguHouse Blog Room on ajatusten ja kokemusten vaihtoa sekä uusien tuttavuuksien tekemistä!

LinguHouse Blog Roomissa on kaksi pääosiota: 'Blog & Study' ja 'Blog & Travel'.

LinguHouse Blog Room on kaikille käyttäjilleen täysin ILMAINEN! Lue lisää rekisteröitymisestä ja Sinun oman blogisi luomisesta LinguHouse Blog Roomissa. TERVETULOA!

Blogi (blog, weblog, web log) on käytännössä usein päivitettävä nettipäiväkirja: kirjoituksista, nettilinkeistä ja valokuvista koostuva oma nettisivu. Blogin kirjoittajaa kutsutaan 'bloggeriksi' tai 'bloggariksi'. Internetissä on miljoonittain erilaisia blogeja, mutta mikä on yhteistä kaikille blogeille, bloggereille ja lukijoille LinguHouse Blog Roomissa?

LinguHouse Blog Room on paikka bloggereille, jotka ovat kiinnostuneita kulttuureista, kielistä ja matkustamisesta. Se on paikka bloggereille, jotka haluavat ylläpitää (tai mielellään: parantaa!) kielitaitoaan eri kielissä tai haluavat oppia uuden kielen - tai ehkäpä osa heistä opiskelee tai opettaa kielitiedettä. LinguHouse Blog Room on tarkoitettu bloggereille, jotka haluavat kirjoittaa viimeisimmistä matkakokemuksistaan tai laatia omia muistiinpanoja matkasuunnitelmiensa tueksi. LinguHouse Blog Room on erittäin hyödyllinen bloggereille, jotka haluavat kertoa muille omasta kotikaupungistaan ja arkielämästään sekä antaa vinkkejä ja suosituksia, jotka ovat paikallisten kertomina paljon arvokkaampia kuin mitä perinteiset matkaoppaat voisivat ikinä tarjota ulkomaisille matkaajille tai maahanmuuttajille!

LinguHouse Blog Room on paikka kaikille, jotka haluavat lukea mielenkiintoisia blogeja erityisesti näihin kahteen pääaihealueeseen liittyen. Useimpien LinguHouse Blog Roomin blogien käsitellessä pääosin kulttuureita, kieliä ja matkustamista, se on luonnollisesti paras paikka myös Sinulle, joka haluat helposti löytää juuri tämänkaltaisia Sinua kiinnostavia kirjoituksia! Sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi surffaamalla netissä ja etsimällä laatublogeja, kun voit helposti löytää ne suoraan LinguHouse Blog Roomista! Blogin kirjoittajana Sinulle on varmasti myös paljon arvokkaampaa saada blogiisi sellaisia vierailijoita, jotka ovat kiinnostuneita nimenomaan niistä aiheista, joista Sinä kirjoitat!

LinguHouse Blog Roomissa voit blogata vapaasti kaikista niistä aiheista, jotka Sinua kiinnostavat: mielipiteitä, ajatuksia, tarinoita, kirjoituksia harrastuksistasi, muistiinpanoja, tietoja ja uutisia, jotka haluat jakaa muiden kanssa blogisi avulla.

Mikä on vieläkin arvokkaampaa kaikille LinguHouse Blog Roomin käyttäjille, niin bloggereille kuin lukijoillekin: kaikki bloggerit voivat käyttää itse luomiensa blogikategorioidensa ohella myös kaikille yhteisiä aihealueita (kategorioita). Yhteisten kategorioiden hyödyntäminen auttaa myös kaikkia uusia vierailijoita löytämään juuri heitä kiinnostavat kirjoitukset - aina helposti ja nopeasti! LinguHouse Blog Room on käyttäjien itsensä luoma todellinen yhteisö, jolla on yhteiset mielenkiinnonkohteet!

LinguHouse Blog Roomissa uusimmat blogiviestit näkyvät ylimpänä, jotta vierailijat löytävät helposti blogin tuoreimman sisällön. Bloggerina Sinä kontrolloit, kuka voi lukea tai kommentoida Sinun blogiasi.

LinguHouse Blog Roomin käyttäjäystävälliset tekstinkäsittelyvälineet auttavat Sinua luomaan hienon blogin helposti! Lue lisää eri toiminnoista Blog Roomin Help & FAQ-osiosta!

Tutustu nyt LinguHouse Blog Roomiin!

 

 

Haluaisitko opiskella kieliä blogien avulla? Etsitkö mielenkiintoisia kieltenopiskelua käsitteleviä blogeja?

LinguHousen Blog Roomissa voit kehittää ja ylläpitää kielitaitoasi. Voit kirjoittaa omaa blogiasi tai lukea muiden LinguHousen käyttäjien blogeja.

Pääset LinguHousen Blog Roomiin tästä!

 

 

Etsitkö matkustusta käsitteleviä blogeja tai paikallisten ihmisten blogeja tulevasta matkakohteestasi?

Linguhousen Blog Roomista löydät mielenkiintoista tietoa ja paikallisten vinkkejä seuraavasta matkakohteestasi! Jaa omat matkakokemuksesi tai omaa kotimaatasi ja asuinaluettasi koskevat vinkkisi muiden kanssa! Voit kirjoittaa omaa blogiasi tai lukea muiden Linguhousen käyttäjien blogeja.

Pääset Linguhousen Blog Roomiin tästä!

Tutustu Linguhousen Useimmin Kysyttyihin Kysymyksiin (UKK; Frequently Asked Questions FAQ) löytääksesi vastauksen sinua askarruttavaan kysymykseen. Kysymykset ja vastaukset on jaettu neljään kategoriaan: Blog Room, Chat Room, Study Room ja Travel Room, jotta löytäisit vastauksen helpommin. Päivitämme tätä UKK-osiotamme jatkuvasti, joten pidäthän itsesi ajan tasalla! KLIKKAA TÄSTÄ!

Jos et kuitenkaan löydä tästä osiosta tarvitsemaasi vastausta, otathan meihin yhteyttä tämän ohjeistuksen mukaan, niin palaamme pian asiaan! Kiitos!

 

 

 

 

 

 

 

Hotel Search by HotelsCombined