Header image  
 

Click here!

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 Olet täällä: CHAT ROOM
 
CHAT ROOM

 

LinguHousen keskustelufoorumissa 'Chat Roomissa' voit vapaasti harjoittaa asiallista keskustelua haluamistasi aiheista. Noudatathan keskustellessasi aina hyviä tapoja eli netikettiä, kiitos! Ilmoitathan meille myös mahdollisista asiattomista viesteistä, jotka voidaan sensuroida tai poistaa kokonaan foorumista.

Rekisteröityminen LinguHouse Chat Roomiin on täysin ILMAISTA. Haluamme pitää Linguhouse -sivustomme laadukkaana jatkossakin ja luonnollisesti emme koskaan lähetä Sinulle mitään roskapostia emmekä jaa sähköpostiosoitettasi tai muita yhteystietojasi ulkopuolisille! Palvelun ylläpidon ja kehittämisen takaamiseksi kannustammekin kaikkia käyttäjiämme rekisteröitymään ja rekisteröityneiden käyttäjien kesken järjestämme aika ajoin kilpailuja ja arvontoja.

 

Haluaisitko oppia kieliä keskustelemalla?

Linguhousen Chat Roomissa voit kehittää ja ylläpitää kielitaitoasi. Onko sinulla kieltenopiskeluun liittyviä asioita, joista haluaisit kysyä opiskelemasi kielen taitajilta: syntyperäisiltä, kielten opettajilta ja kääntäjiltä tai muilta opiskelijoilta? Vierailepa Linguhousen Chat Roomissa ja katso mitä löytyisi 'Chat & Study' -kategoriasta. Siellä keskustellaan kielten opiskelusta ja opettamisesta. Esittämällä kysymyksesi Chat Roomissa autat myös muita Linguhousen käyttäjiä löytämään helposti tarvitsemansa vastaukset, sillä monet kielten vaikeudet tai ongelmakohdat ovat meille yhteisiä ja ne mietityttävät monia muitakin kuin Sinua. Pidä hauskaa!

Linguhousen Chat Roomista löydät myös mielenkiintoista tietoa ja paikallisten vinkkejä seuraavasta matkakohteestasi! Jaa omat matkakokemuksesi tai omaa kotimaatasi ja asuinaluettasi koskevat vinkkisi muiden kanssa!

 

Haluaisitko keskustella tai lukea muiden vinkkejä mielenkiintoisista matkakohteista?

Linguhousen Chat Roomista löydät mielenkiintoista tietoa ja paikallisten vinkkejä seuraavasta matkakohteestasi! Jaa omat matkakokemuksesi tai omaa kotimaatasi ja asuinaluettasi koskevat vinkkisi muiden kanssa! Pidä hauskaa!

Linguhousen Chat Roomissa voit myös kehittää ja ylläpitää kielitaitoasi. Onko sinulla kieltenopiskeluun liittyviä asioita, joista haluaisit kysyä opiskelemasi kielen taitajilta: syntyperäisiltä, kielten opettajilta ja kääntäjiltä tai muilta opiskelijoilta? Vierailepa Linguhousen Chat Roomissa ja katso mitä löytyisi 'Chat & Study' -kategoriasta. Siellä keskustellaan kielten opiskelusta ja opettamisesta.

 

Tutustu Linguhousen Useimmin Kysyttyihin Kysymyksiin (UKK; Frequently Asked Questions FAQ) löytääksesi vastauksen sinua askarruttavaan kysymykseen. Kysymykset ja vastaukset on jaettu neljään kategoriaan: Blog Room, Chat Room, Study Room ja Travel Room, jotta löytäisit vastauksen helpommin. Päivitämme tätä UKK-osiotamme jatkuvasti, joten pidäthän itsesi ajan tasalla! KLIKKAA TÄSTÄ!

Jos et kuitenkaan löydä tästä osiosta tarvitsemaasi vastausta, otathan meihin yhteyttä tämän ohjeistuksen mukaan, niin palaamme pian asiaan! Kiitos!

 

 

 

 

 

 

Hotel Search by HotelsCombined