Header image  
 

Click here!

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 Olet täällä: Apua & UKK (FAQ)
 
Apua & UKK (FAQ)

 

Tutustu Linguhousen Useimmin Kysyttyihin Kysymyksiin (UKK; Frequently Asked Questions FAQ) löytääksesi vastauksen sinua askarruttavaan kysymykseen. Kysymykset ja vastaukset on jaettu neljään kategoriaan: Blog Room, Chat Room, Study Room ja Travel Room, jotta löytäisit vastauksen helpommin. Päivitämme tätä UKK-osiotamme jatkuvasti, joten pidäthän itsesi ajan tasalla! KLIKKAA TÄSTÄ!

Jos et kuitenkaan löydä tästä osiosta tarvitsemaasi vastausta, otathan meihin yhteyttä tämän ohjeistuksen mukaan, niin palaamme pian asiaan! Kiitos!

HUOM! Valitsethan ensin kieliyhdistelmän 'Choose Language'-valikosta!

Linguhousen Study Room sisältää opiskelumateriaalia jo useilla kielillä (ISO-koodit): Saksa (DE), Englanti (EN), Espanja (ES), Suomi (FI), Ranska (FR), Italia (IT), Venäjä (RU; kyrilliset kirjaimet myös translitteroituna länsimaisilla kirjaimilla!), Ruotsi (SV), Kiina (ZH; yksinkertaistetut & perinteiset merkit sekä foneettinen länsimainen kirjoitustapa 'hanyu pinyin')... ja monia muita kieliä päivitetään sivustolle jatkuvasti! Voit valita mitkä tahansa näistä kielistä ja vain ryhtyä opiskelemaan! Se on hauskaa!

Valitse vain haluamasi kieliyhdistelmä (kahden kielen yhdistelmä) käyttämällä 'Choose Language' -valikkoa tämän sivun ylälaidassa:
1) Valitse ensin Sinun 'Pääkielesi' (äidinkielesi tai se kieli, jonka tunnet parhaiten),
2) Valitse sitten se kieli, jota haluat opiskella LinguHousessa.
Valittuasi haluamasi kieliyhdistelmän pääset siirtymään kyseisen kielikurssin opintomateriaalin eri osioiden välillä helposti käyttämällä vasemmanpuoleista, suomenkielistä 'Study Room'-valikkoa. Study Room-valikosta löydät 16 pääotsikkoa ja niiden alta aiheeseen liittyvät alaotsikot.

'Choose Language' -ylävalikko pysyy koko ajan englanninkielisenä, jotta sen käyttäminen olisi helpompaa useimmille meistä emmekä eksyisi millä tahansa sivulla liikummekin... Kuten pian voit huomata, Study Roomissa on jo tuhansia opintosivuja lukuisilla eri kieliyhdistelmillä! Jos haluat, voit 'Choose Language' -valikon hyödyntämisen sijaan katsoa eri kielivaihtoehtoja ja niiden yhdistelmiä myös täältä:

 

 

 

Hotel Search by HotelsCombined