Header image  
 

Click here!

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 Olet täällä: Pääsivu (FI) >>> DE / EN / ES / FR / IT / PT / RU / SV / ZH
 

Tervetuloa LinguHouseen:
ILMAISIA KIELIKURSSEJA & ONLINE-MATKAOPAS!

  • Tervetuloa!
  • Study Room
  • Chat Room
  • Travel Room
  • Blog Room
  • Muut

LinguHouse.com on paras ILMAINEN kieltenopiskeluun ja matkustamiseen keskittyvä sivusto!

Yllä olevia valikkoja selailemalla saat nopeasti kokonaiskuvan siitä, mitä kaikkea LinguHouse sisältää ja minkälaisia 'Huoneita' sillä on tarjottavanaan Sinulle. Vasemmanpuoleisen valikon avulla pääset tutustumaan suoraan Huoneisiin:

  • Study Room useiden kielten opiskeluun suoraan netissä milloin tahansa ja missä tahansa! Ei vaivalloisia DVD-levyjä, downloadauksia tai pelkkiä kokeiluversioita!
  • Chat Room mielenkiintoisiin keskusteluihin kielten opiskelusta ja matkavinkeistä!
  • Travel Room jatkuvasti päivittyvänä matkaoppaanasi!
  • Blog Room pääosin kieliä, kulttuureita ja matkustamista käsittelevien blogien kirjoittamiseen ja lukemiseen!

Yllä olevaa 'Choose language' menua käyttämällä voit vaihtaa sivuston pääkielen ja valita haluamasi kieliyhdistelmän opiskelua varten. Vasta kieliyhdistelmän valinnan jälkeen pääset opiskelemaan haluamaasi osiota, esim. kappaleen '8 Matkustus & Majoitus' matkailusanastoa.

*** LinguHousen palvelut ovat ilmaisia ja kaikkien internet-käyttäjien hyödynnettävissä. Jos käytät palvelujamme ja vieläpä pidät niistä, tietysti arvostamme Sinun vastapalvelustasi. Olisimme iloisia, jos voit harkita antavasi LinguHouselle hieman myönteistä palautetta ja aikaasi, esimerkiksi liittymällä LinguHouse-faneihin Facebookissa tai diggaamalla palveluamme Digg.com-yhteisössä!

 

ILMAINEN online-kielikurssi: useita kieliä!

Monet meistä haluaisivat osata ainakin joitakin vieraita kieliä. Kyse ei ole vain siitä, että turistit haluavat tilata pari olutta meksikolaisessa baarissa ja he haluaisivat puhua pari sanaa espanjaa. Kyse ei ole myöskään pelkästään siitä, että nuorukainen haluaisi hieman flirttailla ulkomaisen naisen kanssa tämän eksoottisella kielellä. Kyse ei ole myöskään vain siitä, että maahanmuuttajat haluavat osata muutamia arkipäivän sanontoja paikallisella kielellä tullakseen toimeen ja hankkiakseen elantonsa uudessa kotimaassaan. Kyse ei ole pelkästään siitä, että meidän kaikkien täytyy opiskella muutamia vieraita kieliä läpäistäksemme lukion ylioppilaskirjoitukset. Kyse on paljon enemmästä kuin vain siitä, että meistä on usein hauskaa opettaa ulkomaalaisille kavereillemme muutamia sanoja omalla kielellämme - ainakin muutamia pahempia ilmaisuja...

Linguhouse Study Room sisältää opiskelumateriaalia jo useilla kielillä, esimerkiksi englanniksi, kiinaksi (yksinkertaistetut & perinteiset merkit sekä foneettinen länsimainen kirjoitustapa 'hanyu pinyin'), venäjäksi (kyrilliset kirjaimet myös translitteroituna länsimaisilla kirjaimilla!), saksaksi, espanjaksi, ranskaksi, italiaksi, ruotsiksi, suomeksi... ja monia muita kieliä päivitetään sivustolle pian! Voit valita minkä tahansa lukuisista eri kieliyhdistelmistä ja vain ryhtyä opiskelemaan! Se on hauskaa! Opintomateriaali sisältää jo tuhansia eri lauseita useilta eri aihealueilta - LinguHouse on todellakin paljon enemmän kuin tavanomainen online-sanakirja ja sen looginen rakenne tekee siitä helppokäyttöisen! Useita uusia kieliä on parhaillaan työstettävänä ja uutta opintomateriaalia lisätään sivustolle koko ajan - LinguHousea päivitetään jatkuvasti!

Vasemmanpuoleisen valikon avulla pääset tutustumaan LinguHouse Study Roomiin tarkemmin.

Jos haluat aloittaa opiskelun samantien, valitse vain haluamasi kieliyhdistelmä (kahden kielen yhdistelmä) käyttämällä 'Choose Language' -ylävalikkoa.

Katso täältä ohjeet venäjän kyrillisten kirjainten ja kiinalaisten merkkien tukemiseksi internet-selaimessasi!

Mielenkiintoisia keskusteluja kieltenopiskelusta ja matkailuvinkeistä!

Vasemmanpuoleisen valikon avulla pääset tutustumaan LinguHouse Chat Roomiin tarkemmin.

Rekisteröityminen LinguHouse Chat Roomiin on täysin ILMAISTA. Haluamme pitää Linguhouse -sivustomme laadukkaana jatkossakin ja luonnollisesti emme koskaan lähetä Sinulle mitään roskapostia emmekä jaa sähköpostiosoitettasi tai muita yhteystietojasi ulkopuolisille! Palvelun ylläpidon ja kehittämisen takaamiseksi kannustammekin kaikkia käyttäjiämme rekisteröitymään ja rekisteröityneiden käyttäjien kesken järjestämme aika ajoin kilpailuja ja arvontoja.

Halutessasi pääset tästä suoraan LinguHouse Chat Roomiin!

ILMAINEN online-matkaopas!

LinguHouse Travel Room on jatkuvasti päivittyvä matkaopas, jossa sekä paikalliset että turistit voivat jakaa suosituksiaan, vinkkejään ja matkakokemuksiaan lukuisissa matkakohteissa ympäri maailmaa. Suosittele muille mukavaa ravintolaa... hyvää hotellia jossakin matkakohteessa... mielenkiintoisia nähtävyyksiä kotikaupungissasi... mitä tahansa! Vasemmanpuoleisen valikon avulla voit tutustua LinguHouse Travel Roomiin tarkemmin.

Kaikki LinguHousen käyttäjät voivat ehdottaa linkkiä lisättäväksi Travel Roomiin. Sekä paikallisten asukkaiden että matkustajien avulla Travel Roomin tietosivut hyödyttävät entistä enemmän kaikkia LinguHousen käyttäjiä! Arvostamme kaikkia ehdotuksia, ideoita ja saamaamme palautetta!

Tervetuloa tutustumaan Travel Roomin kiehtoviin matkakohteisiin!

Vilkaise myös matkailuun liittyvää kieltenopiskelumateriaaliamme Study Roomin kappaleessa '8 Matkustus & Majoitus'! Matkailusanasto on saatavilla useilla kielillä; valitse vain ensin haluamasi kieliyhdistelmä (esim. suomi-espanja) ja sen jälkeen kappale 8 vasemmanpuoleisesta valikosta. Pidä hauskaa!

Kieliä, kulttuureita ja matkustavia käsitteleviä blogeja!

Vasemmanpuoleisen valikon avulla pääset tutustumaan LinguHouse Blog Roomiin tarkemmin.

Rekisteröityminen LinguHouse Blog Roomiin on täysin ILMAISTA ja voit toki lukea ja kommentoida muiden blogeja rekisteröitymättäkin. Pyydämme Sinua kuitenkin rekisteröitymään, jotta voit luoda oman ilmaisen blogisi! Haluamme pitää Linguhouse -sivustomme laadukkaana jatkossakin ja luonnollisesti emme koskaan lähetä Sinulle mitään roskapostia emmekä jaa sähköpostiosoitettasi tai muita yhteystietojasi ulkopuolisille! Palvelun ylläpidon ja kehittämisen takaamiseksi kannustammekin kaikkia käyttäjiämme rekisteröitymään ja rekisteröityneiden käyttäjien kesken järjestämme aika ajoin kilpailuja ja arvontoja.

Halutessasi pääset tästä suoraan LinguHouse Blog Roomiin!

Vasemmanpuoleisen valikon avulla löydät lisää tietoa LinguHousesta:

'Tietoa meistä' tarjoaa informaatiota LinguHousesta ja Freelancereistamme!

'Media' tarjoaa tietoa erityisesti mainostajille ja tiedotusvälineille.

'Ota yhteyttä' on nopea keino Sinulle, kun haluat ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa.

'Apua & UKK (FAQ)' on LinguHousen Huonepalvelu & Help Desk. Vilkaise tätä osiota, kun etsit vastausta Sinua askarruttavaan tekniseen kysymykseen!

'Pääsivu' palataksesi takaisin LinguHousen pääsivulle.

Näiden ylävalikosta löytyvien pikalinkkien lisäksi LinguHousen 'News Room' ('Uutishuone') sisältää ilmoituksia, lehdistötiedotteita ja tietoa kaikesta uudesta LinguHousessa! 'News Room' on blogi, jota ylläpidetään LinguHouse Blog Roomissa. Pääset 'News Roomiin' suoraan myös tästä.

 

 

 

LinguHouse.com on Facebook
 

Hotel Search by HotelsCombined