Header image  
 

Click here!

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 Olet täällä: LinguHouse Study Room Intro (FI)
 
Tervetuloa ilmaiselle kielikurssille!

 

ILMAINEN online-kielikurssi!

Monet meistä haluaisivat osata ainakin joitakin vieraita kieliä. Kyse ei ole vain siitä, että turistit haluavat tilata pari olutta meksikolaisessa baarissa ja he haluaisivat puhua pari sanaa espanjaa. Kyse ei ole myöskään pelkästään siitä, että nuorukainen haluaisi hieman flirttailla ulkomaisen naisen kanssa tämän eksoottisella kielellä. Kyse ei ole myöskään vain siitä, että maahanmuuttajat haluavat osata muutamia arkipäivän sanontoja paikallisella kielellä tullakseen toimeen ja hankkiakseen elantonsa uudessa kotimaassaan. Kyse ei ole pelkästään siitä, että meidän kaikkien täytyy opiskella muutamia vieraita kieliä läpäistäksemme lukion ylioppilaskirjoitukset. Kyse on paljon enemmästä kuin vain siitä, että meistä on usein hauskaa opettaa ulkomaalaisille kavereillemme muutamia sanoja omalla kielellämme - ainakin muutamia pahempia ilmaisuja...

Useita kielivaihtoehtoja - kaikki materiaali ilmaiseksi!

LinguHouse Study Room sisältää opiskelumateriaalia jo useilla kielillä, esimerkiksi saksaksi, englanniksi, espanjaksi, suomeksi, ranskaksi, italiaksi, portugaliksi, venäjäksi (kyrilliset kirjaimet myös translitteroituna länsimaisilla kirjaimilla!), ruotsiksi, kiinaksi (yksinkertaistetut & perinteiset merkit sekä foneettinen länsimainen kirjoitustapa 'hanyu pinyin')... ja monia muita kieliä päivitetään sivustolle pian! Voit valita minkä tahansa lukuisista eri kieliyhdistelmistä ja vain ryhtyä opiskelemaan! Se on hauskaa!

Kielikurssiemme opintomateriaali sisältää jo tuhansia eri lauseita useilta eri aihealueilta - LinguHousen kielikurssi on todellakin paljon enemmän kuin tavanomainen online-sanakirja ja sen looginen rakenne tekee siitä helppokäyttöisen! Useita uusia kieliä on parhaillaan työstettävänä ja uutta opintomateriaalia lisätään sivustolle koko ajan - LinguHousea päivitetään jatkuvasti!

Mutta mikä olisi kenties vieläkin parempaa? LinguHousessa ei ole kyse pelkästään uuden kielen opiskelemisesta aina silloin tällöin vaan kielitaidon kehittämisestä ja ylläpitämisestä jatkuvasti Chat Roomissa ja Blog Roomissa!

*** LinguHousen palvelut ovat ilmaisia ja kaikkien internet-käyttäjien hyödynnettävissä. Jos käytät palvelujamme ja vieläpä pidät niistä, tietysti arvostamme Sinun vastapalvelustasi. Olisimme iloisia, jos voit harkita antavasi LinguHouselle hieman myönteistä palautetta ja aikaasi, esimerkiksi liittymällä LinguHouse-faneihin Facebookissa tai diggaamalla palveluamme Digg.com-yhteisössä!

 

 

Voit opiskella useita kieliä... täysin ILMAISEKSI!

Linguhousen Study Room sisältää opiskelumateriaalia jo useilla kielillä (ISO-koodit): Saksa (DE), Englanti (EN), Espanja (ES), Suomi (FI), Ranska (FR), Italia (IT), Venäjä (RU; kyrilliset kirjaimet myös translitteroituna länsimaisilla kirjaimilla!), Ruotsi (SV), Kiina (ZH; yksinkertaistetut & perinteiset merkit sekä foneettinen länsimainen kirjoitustapa 'hanyu pinyin')... ja monia muita kieliä päivitetään sivustolle jatkuvasti! Voit valita mitkä tahansa näistä kielistä ja vain ryhtyä opiskelemaan! Se on hauskaa!

Valitse vain haluamasi kieliyhdistelmä (kahden kielen yhdistelmä) käyttämällä 'Choose Language' -valikkoa tämän sivun ylälaidassa:
1) Valitse ensin Sinun 'Pääkielesi' (äidinkielesi tai se kieli, jonka tunnet parhaiten),
2) Valitse sitten se kieli, jota haluat opiskella LinguHousessa.
Valittuasi haluamasi kieliyhdistelmän pääset siirtymään kyseisen kielikurssin opintomateriaalin eri osioiden välillä helposti käyttämällä vasemmanpuoleista, suomenkielistä 'Study Room'-valikkoa. Study Room-valikosta löydät 16 pääotsikkoa ja niiden alta aiheeseen liittyvät alaotsikot.

'Choose Language' -ylävalikko pysyy koko ajan englanninkielisenä, jotta sen käyttäminen olisi helpompaa useimmille meistä emmekä eksyisi millä tahansa sivulla liikummekin... Kuten pian voit huomata, Study Roomissa on jo tuhansia opintosivuja lukuisilla eri kieliyhdistelmillä! Jos haluat, voit 'Choose Language' -valikon hyödyntämisen sijaan katsoa eri kielivaihtoehtoja ja niiden yhdistelmiä myös täältä:

>> Kieliyhdistelmät

 

Kehitä ja ylläpidä kielitaitoasi tai auta ulkomaalaisia oppimaan juuri SINUN omaa kieltäsi... LinguHousen Chat Roomissa!

 

 

Tutustu Linguhousen Useimmin Kysyttyihin Kysymyksiin (UKK; Frequently Asked Questions FAQ) löytääksesi vastauksen sinua askarruttavaan kysymykseen. Kysymykset ja vastaukset on jaettu neljään kategoriaan: Blog Room, Chat Room, Study Room ja Travel Room, jotta löytäisit vastauksen helpommin. Päivitämme tätä UKK-osiotamme jatkuvasti, joten pidäthän itsesi ajan tasalla! KLIKKAA TÄSTÄ!

Jos et kuitenkaan löydä tästä osiosta tarvitsemaasi vastausta, otathan meihin yhteyttä tämän ohjeistuksen mukaan, niin palaamme pian asiaan! Kiitos!

 

 

 

 

 

TAKAISIN YLÖS

 

Hotel Search by HotelsCombined