Header image  
 

Click here!

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 您在:STUDY ROOM / 欢迎光临! (ZH-FI)
 
欢迎光临! Tervetuloa!

 

语言:ZH (汉语) – FI(芬兰语): 点此开始学习吧!

请使用页面左方的“学习室”菜单选择您感兴趣的课题!

通过LinguHouse的聊天室,您可以提高您的语言水平,同时还可以帮助其他人学习您的母语!

*** LinguHouse网站对各界免费开放。如果您喜欢我们的网站并希望我们能够做得更好,我们对您的捐助表示无任欢迎以及感谢!不过我们并非为了盈利而来!我们更期待的是大家可以长期支持我们,并为我们创造口碑。比如说 (Facebook, Digg.com,...)

 

Kielet: ZH (Kiina) - FI (Suomi): Aloita opiskelu tästä!

Pääset siirtymään opintomateriaalin eri osioiden (kappaleiden 1-16) välillä helposti käyttämällä vasemmanpuoleista 'Study Room'-valikkoa. Kehitä ja ylläpidä kielitaitoasi tai auta ulkomaalaisia oppimaan juuri SINUN omaa kieltäsi... LinguHousen Chat Roomissa!

*** LinguHousen palvelut ovat ilmaisia ja kaikkien internet-käyttäjien hyödynnettävissä. Jos käytät palvelujamme ja vieläpä pidät niistä, tietysti arvostamme Sinun vastapalvelustasi. Olisimme iloisia, jos voit harkita antavasi LinguHouselle hieman myönteistä palautetta ja aikaasi, esimerkiksi liittymällä LinguHouse-faneihin Facebookissa tai diggaamalla palveluamme Digg.com-yhteisössä!

 

…您想换一个语言组合吗?

我们的学习室囊括了众多语种的学习材料(括号中为ISO 代码),包括:英语(EN)、芬兰语(Fl)、德语(DE)、西班牙语(ES)、法语(FR)、俄语(RU)、中文(ZH)、瑞典语(SV)等等,更多语种在陆续添加中!您可以任意搭配语种,马上开始学习并感受其中的乐趣。

 在页面上方的“选择语言”下拉菜单中选择您感兴趣的语言进行搭配(每次可选两种语言):

  1. 首先选择“主语言”(一般是您的母语或者您最了解的语言)。
  2. 然后选择您想学习的语言

选好语言后,下一步您可以通过页面左方的“学习室”键选择您感兴趣的课题!

“选择语言”下拉菜单的语言将原始设定为英语,这样方便大部分朋友使用。在“学习室”里,您很快会发现各种语言的语句例子数量庞大。通过以下的链接,您可以察看完整资料列表并搭配您的语言,悉随尊便:

>> 点此搭配语言

 

...Vai halusitko sittenkin valita toisen kieliyhdistelmän, Kiina-Suomen sijaan?

Linguhousen Study Room sisältää opiskelumateriaalia jo useilla kielillä (ISO-koodit): Saksa (DE), Englanti (EN), Espanja (ES), Suomi (FI), Ranska (FR), Italia (IT), Venäjä (RU; kyrilliset kirjaimet myös translitteroituna länsimaisilla kirjaimilla!), Ruotsi (SV), Kiina (ZH; yksinkertaistetut & perinteiset merkit sekä foneettinen länsimainen kirjoitustapa 'hanyu pinyin')... ja monia muita kieliä päivitetään sivustolle jatkuvasti! Voit valita mitkä tahansa näistä kielistä ja vain ryhtyä opiskelemaan! Se on hauskaa!

Valitse vain haluamasi kieliyhdistelmä (kahden kielen yhdistelmä) käyttämällä 'Choose Language' -valikkoa tämän sivun ylälaidassa:

1) Valitse ensin Sinun 'Pääkielesi' (äidinkielesi tai se kieli, jonka tunnet parhaiten),

2) Valitse sitten se kieli, jota haluat opiskella LinguHousessa.

Valittuasi haluamasi kieliyhdistelmän pääset siirtymään kyseisen kielikurssin opintomateriaalin eri osioiden välillä helposti käyttämällä vasemmanpuoleista, suomenkielistä 'Study Room'-valikkoa. Study Room-valikosta löydät 16 pääotsikkoa ja niiden alta aiheeseen liittyvät alaotsikot.

'Choose Language' -ylävalikko pysyy koko ajan englanninkielisenä, jotta sen käyttäminen olisi helpompaa useimmille meistä emmekä eksyisi millä tahansa sivulla liikummekin... Kuten pian voit huomata, Study Roomissa on jo tuhansia opintosivuja lukuisilla eri kieliyhdistelmillä! Jos haluat, voit 'Choose Language' -valikon hyödyntämisen sijaan katsoa eri kielivaihtoehtoja ja niiden yhdistelmiä myös täältä:

>> Kieliyhdistelmät

 

回到顶部

 

Hotel Search by HotelsCombined